Concert rock caritabil pentru copiii cu autism

Rock Christmas Symphony va avea loc în data de 17 decembrie, în  Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin” din Constanța. La concertul dedicat copiilor care suferă de autism, participanții sunt invitați să se bucure de muzică bună şi relaxare într-o atmosferă de Crăciun.

Participarea persoanelor va fi pe baza unui bilet, achiziţionat în prealabil, al cărui preț este de 150 de lei. Prețul include un bufet cu aperitive, un candy bar și un pahar de șampanie cu care vor fi întâmpinați invitații.

Artiștii care vor urca pe scenă sunt trupa Cargo, Iris și Cristi Minculescu, Valter & Boro, cât şi  violonistul Sabin Penea. Invitatul special al serii este Cristian Hrubaru (Rock FM).

Toate fondurile strânse vor fi folosite de organizația “Music for Autism” pentru achiziționarea unor materiale didactice necesare terapiilor copiilor cu dizabilități. Aceasta este a patra ediție a evenimentului dedicat celor care suferă de autism. De altfel, organizatorii de la ”Music for Autism” susțin că au o lungă istorie de campanii și evenimente dedicate acestei cauze: 3 ediții de Rock Christmas Symphony, 9 ani de campanie, peste 40 de concerte susținute de artiști români, mai multe dotări și achiziții de materiale didactice și terapeutice.

“1 din 68 de copii suferă de autism, iar datele înregistrate în ultimii ani în România indică o creștere continuă a numărului acestora”, explică reprezentanții ONG-ului care organizează evenimentul. 

Leave a comment

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑