Recrutări la Asociația Studenților la Comunicare (FJSC)

Peste 100 de studenți și-au depus candidatura pentru a face parte din Asociația Studenților la Comunicare, asociația reprezentativă pentru Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (Universitatea din București).

“Am fost plăcut surprinși să vedem un număr atât de mare de candidați înscriși la interviuri. Acestea au avut loc online și fizic, într-o sală a ASUB (Asociația Studenților la Universitatea din București). În perioada aceasta are loc Rotativa, o săptămână în care se prezintă în fiecare zi cele cinci departamente ale asociației. În plus, fiecare candidat are de îndeplinit un număr minim de task-uri pentru a-și da seama ce departament e potrivit pentru el. Suntem extrem de bucuroși de interesul acordat de către candidați și abia îi așteptăm în familia noastră”, a explicat Teodora Șuta, secretarul general al asociației.

Asociația Studenților la Comunicare s-a reînființat în februarie 2019, iar de atunci se implică în diverse proiecte de caritate sau pentru dezvoltarea studenților. Cei 95 de voluntari ASC existenți în prezent activează în cele cinci departamente: Fundraising, HR, Educațional, Promovare și Proiecte. Lor li se vor adăuga toți studenții care trec de toate etapele selecției în acest an universitar.

Sursa: FB/ASC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: